Sedaj smo Buzztik.com

Obišči nas na novi spletni strani:
Obišči nas

Enostavno do video predstavitve vašega produkta ali storitve

Z odličnimi ustvarjalci priskrbimo najrazličnejšo vsebino za TikTok ali druge družbene medije in oglase.
Kontaktirajte nas
2000+
Ustvarjalcev
50+
Naročnikov
5000+
Ustvarjenih videov

Naše reference

Preverjena skupnost ustvarjalcev

Naša baza zajema že več kot 2000 ustvarjalcev vsebine. Vsak, ki se prijavi na platformo, opravi selekcijski proces, kjer skozi testno/prijavno vsebino preverimo njihov talent in ujemanje s tematiko. Glede na interese se vključijo v kampanje, kjer ustvarijo uporabniško vsebino po zahtevi naročnika.
Kontaktirajte nas

Zakaj TikToker.si?

Tiktoker je platforma, ki na preprost način povezuje podjetja z ustvarjalci vsebin. S pomočjo platforme pridete do uporabniške vsebine hitro in enostavno. Ustvarjalci lahko za vas pripravijo uporabniško vsebino, ki jo lahko uporabite na različnih kanalih.

Vrste sodelovanja

TIKTOK TREND

  • Večje število ustvarjalcev naenkrat ali skozi določeno časovno obdobje objavi želeno vsebino na svoj profil
  • Odlično v primeru večje promocijske akcije oz. predstavitve novih produktov na trgu

TIKTOK VSEBINA

  • Ustvarjalci kreirajo trendno in zabavno vsebino, ki vam jo posredujemo. Vsebino lahko objavite na svoj tiktok profil, družbene medije ali oglase.
  • TikTok hitro raste - na tak način hitro pridete do želene vsebine za grajenje profila.

VODENJE TIKTOK PROFILA

  • S pomočjo ustvarjalcev kreiramo vsebino in z njo gradimo Tiktok profil za vas.
  • V kolikor ni časa in znanja glede upravljanja TikTok profila, vam pri tem z veseljem pomaga naša izkušena ekipa.

TIKTOK SNEMANJE

  • Z izbranimi tiktokerji organiziramo snemanje, v okviru katerega nastane od 16 do 20 vsebin, ki jih lahko objavite na svoj  Tiktok profil oz. uporabite na družbenih medijih ali oglasih.
  • Super v primeru produktov, ki jih ne morete pošiljati. V tem primeru snemanje izvedemo na vaši lokaciji, uredimo video posnetke in vam jih dostavimo.

Kaj pravijo o nas?

"Izkušnja je bila super in zelo gladka. Posebej všeč mi je bilo, da smo dobili vzorce videov ustvarjalcev, tako da smo lahko izbrali tiste, ki se nam zdijo najbolj primerni. Razen začetnega briefinga je bilo z naše strani praktično brez dodatnega dela. Postopek naprej je bil simpatično enostaven."
"Način komunikacije, ažurnost in hitri odgovori so super. Celoten proces je zelo hiter, brez nepotrebnega čakanja itd. To, da imate bazo ustvarjalcev, s katerimi direktno komunicirate in prevzamete logistične naloge, je zagotovo dodana vrednost in velika prednost. Celoten proces bi zelo pohvalili."

Do trendy vsebine z enim sporočilom.

Zaupajte nam vse vaše želje, dileme, zahteve in ideje, mi pa z vsemi informacijami pripravimo najbolj privlačno kampanjo za ustvarjalce! Po poslani kampanji prejmete dostop do vseh vsebin, sami pa izberete tiste, ki bodo vaš TikTok profil ponesle na nov nivo.
Kontaktirajte nas

Primeri naših vsebin

382K+ OGLEDOV
14.6K+ VŠEČKOV
745K+ OGLEDOV
14.4K+ VŠEČKOV
1.7M+ OGLEDOV
52K+ VŠEČKOV
1200+ KOMENTARJEV

Kontaktirajte nas za sodelovanje